Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Soția șefului de la DSP Gorj, mort în ambulanță, face acuzații grave: 'El a fost omorât. Se numeşte crimă!'

Facebook
ambulanta salvare

Adrian Dobrin, şeful Serviciului de Control din cadrul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Gorj, a decedat la vârsta de 48 de ani după ce sistemul de ventilație din ambulanța care îl transporta s-a defectat. Acesta a fost înmormântat luni, 8 martie, în cimitirul din satul Bucureasa, comuna Dpnești.

Soția acestuia, Georgiana, a transmis un mesaj pe Facebook la scurt timp după înmormâtnarea acestuia. „Acum, că mi-am aşezat EROUL într-o odihnă veşnică, cu puterile care mi-au mai rămas si cu spiritul puternic pe care mi l-a transmis, crescând lângă el de la vârsta de 22 de ani, mă folosesc de această reţea publică și vă declar următoarele: eu am semnat si mi-am asumat riscurile deplasării la Bucureşti pentru pacientul Adrian Dobrin, dumneavoastră 'sistemul sanitar' aţi semnat si v-aţi asumat riscurile pentru echipamentele deţinute? Adrian nu a murit, ci a fost omorât, iar in codul penal se numeşte crima. Îţi promit ca o să mă lupt, Adrian!”, a scris aceasta.

Citește și: Încă o angajare CONTROVERSATĂ făcută de PNL: fata unui fost ștab din SRI, angajată pe post de consilier la un primar PNL

Un salariat al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Gorj, bolnav de COVID-19, a murit, sâmbătă seara, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Râmnicu Vâlcea, după ce a fost preluat de la Spitalul Târgu Cărbuneşti cu o ambulanţă, pentru a fi transferat la o unitate medicală din Bucureşti, însă pe drum o siguranţă a tabloului electric al salvării a cedat, ventilatorul nemaifuncţionând.

"Pacientul respectiv era internat la Spitalul Târgu Cărbuneşti în stare destul de gravă. A fost solicitată ambulanţa pentru transferul dumnealui la Spitalul Universitar Bucureşti, la 15,02 maşina a plecat către spital pentru preluarea pacientului, a fost luat pe ventilator, pentru că avea nevoie de oxigen. La intrarea în Râmnicu Vâlcea, una din siguranţele din tabloul electric al ambulanţei a cedat şi ventilatorul nu a mai funcţionat.

Citește și: INEDIT Confesiunile unui călugăr în timpul pandemiei: Mi-e frică de o viitoare ‘castă a talibanilor’ ortodocși!

Echipajul a trecut pe ventilare manuală pe balon şi a luat hotărârea de a intra în UPU de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Râmnicu Vâlcea. La 17,30, pacientul a fost predat în UPU Râmnicu Vâlcea, a fost stabilizat, dar ulterior, din cauza stării de sănătate foarte grave, starea de sănătate a început să se deterioreze, la ora 20,00, deci după două ore şi jumătate de la predarea în UPU, la ora 20,00 acesta a intrat în stop cardiorespirator şi a murit", a declarat duminică, pentru AGERPRES, managerul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Gorj, Constantin Mitroi.

Constantin Mitroi a anunţat că se vor efectua verificări în acest caz.

Adrian-Virgil Dobrin, în vârstă de 48 de ani, era inspector şef al Serviciului Control în Sănătate Publică din cadrul DSP Gorj şi era internat cu COVID-19 la Spitalul Târgu Cărbuneşti de la începutul lunii martie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.