Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Soţia unui mare cântăreţ a încetat din viaţă: Suferea de cancer

lumanare doliu

Doliu şi durere în lumea muzicii. Soția cântărețului Tom Jones a murit după „o luptă scurtă dar aprigă” cu cancerul. Cei doi erau căsătoriți de 59 de ani. Melinda Rose Woodward a decedat la vârsta de 75 de ani, potrivit independent.co.uk.

Melinda Rose Woodward, cunoscută drept Linda, a murit în spitalul din Los Angeles duminică dimineață, înconjurată de soț și de cei dragi, potrivit unei declarații. „Sir Tom Jones și familia au cerut să le fie respectată intimitatea în această perioadă dificilă.” Recent, cântărețul și-a anulat o serie de concerte din turneul internațional pe care trebuia să le susțină în Japonia, Emiratele Arabe Unite, Thailanda și Coreea de Sud, datorită unei „boli grave în familia lui”.

Citeşte şi: Liviu Dragnea a stabilit ce miniștri urmează să remanieze Dacian Cioloș

Tom Jones și Mekinda s-au căsătorit în 1957 când amândoi aveau 16 ani și au împreună un băiat, Mark. Într-un interviu acordat pentru „Sunday Times”, cântărețul a declarat despre soția sa că „este cel mai important lucru din viața mea, este dragostea vieții mele.” Tom Jones a vândut peste o sută de milioane de discuri în întreaga sa carieră și printre cele mai cunoscute cântece ale sale se numără single-uri precum „Delilah”, „What's New Pussycat”, „Green, Green Grass of Home”, „She's a Lady” şi „Sex Bomb” . În 2006 regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii îl numește într-o ceremonie Sir Tom Jones, acordându-i totodată și titlul de cavaler, spune Digi 24.

Citește și: Gigi Becali îi umilește pe MM Stoica și Laurențiu Reghecampf: Sunteți penibili

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.