Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Soţia unui ministru israelian îşi cere scuze după o glumă rasistă cu Obama

Judy Shalom Nir Mozes

Soţia ministrului israelian de interne Silvan Shalom a publicat duminică o "glumă nepotrivită" legată de preşedintele american, Barack Obama, pe contul său de Twitter, înainte de a şterge mesajul şi a cere scuze, notează AFP. 

"Ştiţi cum este cafeaua Obama? Neagră şi slabă", le-a scris Judy Shalom Nir-Mozes celor peste 74.000 de internauţi care o urmăreau pe Twitter. 

La scurt timp, un val de indignare şi de critici on-line au obligat-o să şteargă mesajul în cauză. 

"Îmi cer scuze, a fost o glumă idioată pe care mi-a povestit-o cineva", a reacţionat ea în engleză pe contul său @JudyMozes. 

"Preşedinte Obama, nu ar fi trebuit să spun mai departe această glumă nepotrivită", a insistat ea într-un mesaj adresat preşedintelui american. "Îmi plac oamenii, indiferent de rasa sau religia lor", a adăugat Judy Shalom Nir-Mozes. 

"Îmi pare rău dacă am rănit pe cineva. Sper că voi mai fi măritată după ce soţul meu va ateriza şi va auzi ce am făcut", a continuat ea. 

Soţul său, membru al partidului Likud condus de premierul Benjamin Netanyahu, este, de asemenea, ministrul desemnat pentru relaţia cu Statele Unite, aliatul strategic al Israelului. 

Judy Shalom Nir-Mozes, cunoscută pentru stilul său direct, provine din familia Mozes, proprietară a cotidianului de mare tiraj Yediot Aharonot. Totodată, ea este animatoare a unei emisiuni săptămânale de radio şi participă la câteva emisiuni de televiziune. 

Frecvent, ea publică pe reţelele de socializare comentarii foarte directe legate de chestiuni politice şi sociale, criticând în special personalităţile de stânga pentru ceea ce consideră lipsa acestora de patriotism, precum şi pe Benjamin Netanyahu.AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.