Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Soțul femeiii ucise de câini în București lansează un nou apel public în numai câteva ore: Vă rog să înțelegeți

Adevarul
caini agresivi

Familia Anei Oros, femeia ucisă de câini în zona Lacul Morii din Capitală, solicită să-i fie înţeleasă durerea, explicând că nu poate da declaraţii. Totodată, soţul Anei Daraban a postat pe Facebook un mesaj emoţionant. De asemenea, el a mulţumit pentru înţelegere şi pentru compasiunea arătată în ultimele zile.

”Este un moment extrem de greu pentru familia Anei, pentru toţi prietenii şi cunoscuţii ei. Apreciem atenţia şi dorinţa de a mediatiza acest caz, însă, vă adresăm rugămintea de a ne înţelege durerea şi mai ales faptul că membrii familiei nu au puterea de a da, în aceste momente, declaraţii presei şi reprezentanţilor mass media. Din aceste motive, vă rugăm să ne respectaţi aceste momente îndurerate, de o deosebită încărcătură emoţională. Sperăm ca în viitorul cel mai apropiat să nu mai existe astfel de evenimente, cu pierderi de vieţi omeneşti, victime ale atacurilor canine, într-o societate civilizată, aliniată la valorile europene şi internaţionale cele mai înalte”, a transmis în numele familiei Anei Oros, Asociatia Initiativa pentru Responsabilitate Civica pentru Victimele Atacurilor Canine, care afirmă că i-a acordat consiliere femeii după primul atac al câinilor, din aprilie 2022.

Zoţul Anei Oros a postat pe Facebook un mesaj emoţionant: ”Mi-e dor de tine Ana ! Păşeşte în Lumina Lui ! Ne vom întâlni acolo mai târziu şi vom mai râde încă o dată cu toţii”. Ulterior, într-o altă postare, el a prezentat detaliile legate de ceremonia de înmormântare, care ar urma să aibă loc sâmbătă, în oraşul natal al Anei Oros, Baia Mare. ”Vă mulţumesc pentru înţelegere şi pentru compasiunea arătată Anei în decursul ultimelor zile”, afirmă bărbatul în finalul mesajului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.