Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SOV, laude la adresa lui Liviu Dragnea: A fost ultima baricadă serioasă în calea pierderii totale a suveranității și independenței acestei țări

www.romaniatv.net
Sorin Ovidiu Vântu

Sorin Ovidiu Vântu lansează un atac dur la adresa liderilor PSD. El îi apostrofează pe aceștia pentru felul în care au reacționat și s-au comportat la momentul în care fostul președinte al partidului, Liviu Dragnea, a fost condamnat și încarcerat după decizia definitivă și irevocabilă a ÎCCJ.

Vezi și: Papa Francisc, gest impresionant pentru credincioși la plecarea de la Cotroceni

El nu se ferește să îi numească ”tonți și toante” și îi aduce un laudatio lui Liviu Dragnea și celor mai apropiați de el: Codrin Ștefănescu și Olguța Vasilescu:

”Am intrat în faza a 3-a

Adunătura de tonți și toante care conduc acum PSD, dau în Dragnea ca într-un sac cu fasole, ignorând în mod ticălos că au ajuns în vârful partidului nu prin vreun merit personal, ci prin pomana pe care și-a făcut-o acesta din urmă cu ei. Cu toate păcatele lui, Liviu Dragnea a fost ultima baricadă serioasă în calea pierderii totale a suveranității și independenței acestei țări.

Acești tonți și toante nu doar că s-au repezit să pupe bombeul securiștilor prin declarații de genul „nu mai vorbim de justiție”, „vom schimba constituția pentru a-i face pe plac lui Iohannis” (vă mai trebuie încă un referendum, idioților), dar au mai și marginalizat pe doi dintre cei mai buni luptători pe care îi aveau, Codrin Ștefănescu și Olguța Vasilescu, luptători aflați în vârful baricadei construită de Dragnea și care dădeau o identitate clară partidului lor în lipsa altei ideologii.

Începând cu 27 mai, atacul asupra României despre care ți-am scris tot aici acum câteva săptămâni a intrat în faza a 3-a, restabilirea statului de drept.”, a spus Sorin Ovidiu Vantu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.