Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SOV, atac EXPLOZIV la Sebi Ghiță: este un JEG! Ipoteză neașteptată despre DNA

vantu

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vântu, unul dintre marii moguli din vremea lui Traian Băsescu, nu-i slăbește pe actualii ”moguli” și l-a luat în colimator pe deputatul Sebastian Ghiță, fondatorul România TV.

Într-un interviu acordat Kamikaze, Vântu susține că îi place ceea ce face DNA, chiar dacă procurorii l-au arestat de două ori, însă consideră că marea operațiune de stârpire a corupției a fost comnadată din SUA.

”Să știi că mie îmi place ce face Laura Codruța Kovesi, deși m-a arestat de două ori. Nu credeam să spun asta, chiar îmi place. Apreciez enorm munca DNA-ului. Face o muncă de asanare ce trebuie aplaudată. Păcat că au lăsat pe dinafară pe unii care trebuia să fie pe acolo. Primul e Băsescu.

Rep.: Despre instituția denunțului ce părere aveți?

S.O.V.: Măi băiatule, se apelează la principiul “mi-e mai aproape cămașa decât haina” sau, ca să reformulez, “decât să plângă mama, mai bine plânge mă-ta”(râde). Apoi, care sunt principiile morale care coordonează un denunțat? De ce mi-ar fi rușine să denunț un jeg? Ce norme morale încalc? De ce să-mi sacrific eu familia pentru un jeg, conform căror norme morale ar trebui să fac asta? Să sufere familia mea pentru ca familia unui jeg să fie menajată!?

Rep.: Ați mai băgat mortul în casă unora cu declarația asta… Dar vedeți că sunt unii care rezistă tentației de a denunța.

S.O.V.: Cine, mă? Arată-mi unul și-l pup în cur.

Rep.: Ghiță, tace mâlc.

S.O.V.: Ăla mă? Ăla e un jeg, ar denunța-o și pe mă-sa dacă i s-ar propune o înțelegere. Dar nu i-a propus nimeni nimic. Punct. E disprețuit de absolut toată lumea. Unii parlamentari l-au scăpat de frică să nu ajungă ca el, alții de dragul de a fi primiți pe postul tv al lui Ghiță”, a declarat Sorin Ovidiu Vântu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.