Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SOV, despre războiul din Ucraina: 'Putin nu va evita să folosească arma atomică, iar noi suntem una dintre ținte, de boi ce suntem'

www.romaniatv.net
Sorin Ovidiu Vântu

Sorin Ovidiu Vântu a venit cu un scenariu sumbru despre modul în care poate escalada conflictul militar din Ucraina și care sunt consecințele suportate de România. Într-un video postat pe pagina sa de Facebook, omul de afaceri a vorbit despre conflictul militar din Ucraina și modul în care poate avea influențe asupra României. Sorin Ovidiu Vântu a subliniat faptul că liderul de la Kremlin nu și-a propus să distrugă Ucraina, ci doar „a sărit la bătaie contra americanilor”.

Bătălia este pentru o lume multipolară. Putin s-a ridicat împotriva americanilor. Fiecare glonț, fiecare obuz care se trage în Ucraina este o palmă dată americanilor și a guvernelor “marionetă” pe care americanii le susțin. Doar o minte necoaptă poate să creadă că Rusia nu putea să ocupe Ucraina în 24-48 de ore. Forța militară a Rusiei este colosala. Este evident că nu și-au propus să dărâme Ucraina. Au sărit la bătaie contra americanilor(…) Zelenski, acest mare erou al Ucrainei, este un papagal, o marionetă a americanilor. Toți morții din războiul ăsta sunt și responsabilitatea lui, în egală măsura cu Putin!”, a spus Sorin Ovidiu Vântu.

Mai mult decât atât, omul e afaceri Sorin Ovidiu Vântu a avertizat că România este expusă războiului, după ce oficialii de la noi din țară au acceptat ca armele trimise în ajutorul Ucrainei să tranziteze România.

“La ora actuală, generație, suntem cu adevărat expuși războiului. Ca niște dobitoci ce suntem, nu noi, ăia care ne conduc. Am acceptat ca armele trimise de occidentali să tranziteze România. Orban nu a făcut-o, noi o facem, devenind astfel ținta rușilor. Este evident, generație, că Putin nu va evita să folosească arma atomică, iar noi suntem una dintre ținte, de boi ce suntem, a mai spus Sorin Ovidiu Vântu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.