Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SOV, despre viitorul care ne așteaptă în contextul războiului din Ucraina: 'Ori va fi un război mondial, ori România va reintra în sfera de influență a rușilor'

vantu

Sorin Ovidiu Vîntu se arată convins de faptul că, în acest moment, rușii și americanii poartă negocieri vizavi de stările de influență, în contextul războiului din Ucraina. Fostul afacerist e de părere că sunt două variante după războiul din Ucraina: izbucnirea unui război mondial sau reintrarea României în sfera de influență a rușilor.

„Peste toate acestea, războiul. Cine crede că rușii vor mânca bătaie sunt niște naivi. De ce? Pentru că, în ultimă instanță, rușii vor apăsa butonul nuclear, fără niciun fel de discuție. Sunt convins că sunt negocieri subterane între ruși și americani la ora actuală. Pe față se înjură. Ei negociază stările de influență. Asta e miza. Asta înseamnă lume multipolară. Fiecare superputere să aibă o sferă de influență în câte o zonă. De aceea, ori va fi un război mondial, ori România va reintra în sfera de influență a rușilor. Acesta e viitorul care ne așteaptă. O putere nucleară nu poate fi învinsă. Mai ales Rusia. Arsenalul ei atomic depășește arsenalul atomic al NATO. Al NATO, nu doar al Americii. Va fi la fel de neplăcut ca astăzi, când suntem în sfera de influență a americanilor. Imperiile sunt o nenorocire pentru statele mici, statele slabe. Cheltuim sume imensă pe înarmare”, susține Sorin Ovidiu Vîntu într-un videoclip postat pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.