Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SOV, ieșire surprinzătoare din spatele gratiilor - pledoarie pentru Ro-exit! Frans Timmermans, pus la zid după ce a șters pe jos cu Guvernul României

sorin ovidiu vantu

Fostul mogul Sorin Ovidiu Vîntu a comentat pe Facebook dezbaterile de marți din Comisia pentru libertăți civile a Parlamentului European (PE) privind situația din România și modul în care Frans Timmermans a șters pe jos cu Guvernul României. Vântu susține că  „unul ca Timmermans poate cere explicații doar subalternilor din subordinea lui directă, nu Guvernului unui stat suveran” , subliniind că, având în vedere modul în care se iau deciziile în blocul comunitar, România ar trebui să iasă din UE.

Un europarlamentar PSD a răbufnit după dezbaterile tensionate din Parlamentul European: 'Atrag atenţia asupra unui fapt grav'

„Ro-exit

Generație, este o greșeală a statului român să-și trimită premierul la Bruxelles pentru a-i da explicații unui amploaiat. Poziția pe care acesta a adoptat-o la adresa României exprimă poziția unui mic dar influent grup de state cu interese economice și politice ostile țării noastre. Gargara aia cu statul de drept, cu legile privind sistemul de justiție și politica penală nu este altceva decât pretextul folosit pentru a-și putea menține controlul asupra noastră. Premierul României trebuie să se întâlnească doar cu cei care au același rang în statele ostile și să se clarifice cu ei. Este o uriașă greșeală politică ca ditai premierul unei țări să dea explicații unor neica nimeni. Nu doar că nu ne ajută cu nimic, ci ne și penibilizează. Unul ca Timmermans poate cere explicații doar subalternilor din subordinea lui directă, nu Guvernului unui stat suveran.

Generație, România trebuie să bată cu pumnul în masă și să ceară ferm ca deciziile în forurile de conducere ale Uniunii Europene să se ia doar prin consens. În caz contrar, urgent trebuie să plecăm de acolo. În materialul care urmează să apară mâine pe blogul meu îți voi argumenta de ce trebuie să adoptăm această poziție.”, scrie SOV pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.