Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SOV iese din nou la rampa si sterge pe jos cu TOTI liderii politici

sorin-ovidiu-vantu

Sorin Ovidiu Vantu iese din nou la rampa cu noi atacuri la adresa clasei politice si in special la adresa liderilor de partid.

In stilul caracteristic incepe discursul sau cu o referire la bani: „Banii n-aduc fericirea.” - Ofer 1.000 de euro celui ce-mi va da numele cretinului care a facut aceasta afirmatie.

El critica dur aproape toti liderii politici, pe premierul Victor Ponta, pe senatorul Mircea Geoana, co-presedintii PNL Vasile Blaga si Alina Gorghiu dar si pe vicepremierul Gabriel Oprea.

"Ponta se tine cu ghearele si dintii de functii, Geoana – un fel de Tariceanu al P.S.D.-ului – topaie in jurul borcanului cu miere, sub presiunea dosarelor penale, Blaga se retrage, Predoiu – o mazeta infuriata – se vede premier, Gorghiu – ilustrarea perfecta a „gospodinei deraiate de la cratita” – uguie ca o porumbita dulcica si inepta tot felul de aiureli pe teme lipsite de orice relevanta, Oprea – supranumit in cercurile noastre „Gabi minte mica” – isi negociaza deja viitoarea tradare", este "radiografia" liderilor politici facuta de Sorin Ovidiu Vantu pe blogul sau.

"In timpul asta, totul se naruie de jur imprejurul nostru: sosele, case, familii, industrii. Nimeni nu intelege nimic, nicio idee nu strabate creierul romanesc. Unde am fost stim, unde suntem habar n-avem, unde ne ducem nu ne intereseaza. Haosul, furia mocnita si ura sunt realitatile majoritatii locuitorilor de la orase.", a mai spus Ovidiu Vantu.

In acest context, el propune un proiect de Republica Prezidentiala in care cetatenii sa acorde TOATA puterea unui singur lider care sa guverneze SINGUR timp de 6 ani.

Iata propunerile lui SOV:

1. Un proiect politic – Republica Prezidentiala

2. Un proiect economic – Republica Rezidentiala (constructia unui numar de 150.000 de locuinte gata mobilate, inchiriate la preturi intre 10 si 20 de euro lunar).

Proiectul politic sugera sa-i incredintati puterea pe o perioada de 6 ani unui singur om. V-am dezvaluit mecanismele prin care sunteti furati, mintiti, umiliti de clasa politica si de afaceristii la care aceasta este racordata. Solutia propusa nu anuleaza coruptia, dar o diminueaza sever si da posibilitatea executarii unui proiect economic cap-coada.

Proiectul economic creeaza cateva zeci de mii de locuri de munca, rezolva situatii sociale dramatice, deblocheaza sume mari de bani din bugetele familiale, sume care pot fi directionate in alte zone esentiale, precum educatia, cultura, sanatatea.

Acest proiect alaturat masurilor clasice de relaxare fiscala, impreuna cu proiectul politic vor transforma atat Romania, cat si viata voastra in niste zone respirabile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.