Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Spații aferente unui imobil din Sectorul 2 vor fi trasmise în administrarea Teatrului Odeon / VIDEO

libertatea.ro
teatrul odeon

Consilierii municipali au adoptat miercuri o hotărâre care prevede transmiterea unor spații aferente unui imobil situat pe Strada Matei Voievod în administrarea Teatrului Odeon, care le va amenaja ca ateliere de mecanică, tâmplărie, croitorie, tapițerie, pictură, magazie de materiale, garaj, depozit de costume și decoruri.

Conform expunerii de motive a hotărârii CGMB, Teatrul Odeon are două săli de spectacol în Calea Victoriei 40-42 și dispunea de ateliere proprii și depozite de decoruri într-un spațiu din Calea Giulești nr. 16, Sector 6, pe care-l împărțea cu Opera Comică pentru Copii.

Pe 27 aprilie CGMB a aprobat o hotărâre privind transmiterea integrală în administrarea Operei Comice pentru Copii a imobilului situat în Calea Giulești nr. 16.

Ulterior, Direcția Cultură a solicitat și a primit de la Administrația Fondului Imobiliar (AFI) două variante de spații pentru relocarea activității desfășurate de Teatrul Odeon în Calea Giulești nr. 16.

După vizionarea celor două spații, conducerea Teatrului Odeon a optat pentru locația din Str. Matei Voievod 135-137, Sectorul 2.

Spațiile situate în Str. Matei Voievod 135-137 sunt în administrarea AFI, fiind preluate de la fostul administrator, SC Foișor SA. Spațiul a fost construit din fondurile statului în 1964.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.