Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Spalletti, fostul antrenor de la Napoli, îl susține pe Rudi Garcia într-o declarație surprinzătoare

Sempreinter
Luciano Spalletti

Selecţionerul naţionalei de fotbal a Italiei, Luciano Spalletti, a regretat luni că succesorul său pe banca tehnică a lui Napoli, Rudi Garcia, s-a trezit într-o "situaţie nedreaptă" din cauza "comparaţiilor cu trecutul".

"Nu am nimic de spus despre Napoli. Mă pregătisem puţin (pentru această întrebare), sunt antrenorul echipei naţionale şi cred că acum este nedrept să vorbesc despre viaţa de club. Cât de nedrept este însă să faci comparaţii cu trecutul", a spus Spalletti. "Am foarte mult respect pentru Garcia, a demonstrat că este o persoană decentă, echilibrată", a arătat Spalletti, potrivit Agerpres.

Antrenorul francez Rudi Garcia are orele numărate la echipa SSC Napoli, anunţă mass-media italiană de luni, precizând că preşedintele campioanei en titre a Italiei, Aurelio de Laurentiis, a demarat deja negocierile cu alţi tehnicieni.

Gazzetta dello Sport scrie că eşecul suferit duminică pe teren propriu în faţa formaţiei Empoli (scor 0-1) a fost picătura care a umplut paharul şi făcut pe Aurelio de Laurentiis să ia decizia de a renunţa la serviciile lui Garcia, cel care l-a înlocuit în vară pe Luciano Spalletti, actualul selecţioner al Italiei.

Francezul plăteşte astfel pentru un debut de sezon dezamăgitor, marcat de trei înfrângeri şi trei rezultate de egalitate în 12 meciuri de campionat.

Primul nume vehiculat de presa italiană este cel al croatului Igor Tudor, pe care Aurelio de Laurentiis l-a contactat deja, însă pe lista conducătorului napolitan se mai află italienii Fabio Cannavaro, Antonio Conte şi Walter Mazzarri.

Candidatul numărul unu rămâne Igor Tudor, care a cerut însă timp de gândire, iar în aceste condiţii alternativa cea mai concretă este Fabio Cannavaro, adaugă Gazzetta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.