Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Spania și Brazilia vor disputa un meci amical în spirjinul luptei împotriva rasismului

etimg.com
minge

Spania şi Brazilia vor disputa un meci amical în sprijinul luptei împotriva rasismului în martie 2024, a anunţat luni Federaţia Spaniolă de Fotbal (RFEF).

Meciul va avea loc în Spania, iar dacă Spania are "angajamente oficiale" în această perioadă internaţională, "vom căuta o nouă dată în calendar", a explicat RFEF, conform News.ro.

Acest anunţ intervine la două săptămâni după insultele rasiste suferite de tânărul atacant internaţional brazilian al echipei Real Madrid, Vinicius, la 21 mai, la Valencia, care au declanşat un val de susţinere în întreaga lume şi o serie de şapte arestări în Spania.

Preşedintele RFEF, Luis Rubiales, şi omologul său brazilian, Ednaldo Rodrigues, au considerat amândoi că "aceasta este o mare oportunitate de a consolida legăturile strânse" care unesc cele două ţări şi de a "exprima în unanimitate respingerea violenţei în fotbal".

Aceasta va fi cea de-a zecea întâlnire între Spania şi Brazilia, care nu s-au mai întâlnit de la finala Cupei Confederaţiilor din 2013.

În cele nouă meciuri precedente, Brazilia s-a impus de cinci ori, în timp ce Spania a reuşit doar două victorii la limită.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.