Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Spaniolul Jesus Fernandez, portarul echipei CFR Cluj: 'Sevilla este o echipă complicată pentru orice adversar'

GSP
CFR Cluj

Spaniolul Jesus Fernandez, portarul echipei CFR Cluj, a oferit un interviu pentru presa din țara sa, despre meciul pe care ardelenii îl vor juca în 16-imile Europa League, contra celor de la Sevilla, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Presedintele Iohannis: `Mai este foarte puțin timp`

Fernandez este încrezător că trupa lui Dan Petrescu va face o figură frumoasă, așa cum s-a întâmplat în grupe. În același timp, fostul portar al celor de la Real Madrid este conștient de faptul că forța ofensivă a formației din Sevilla va pune probleme serioase CFR-ului. În acest moment, spaniolii sunt pe locul 3 în La Liga, după Barcelona și Real Madrid.

”Știam că putem întâlni un adversar foarte puternic. În urne erau echipe foarte grele. La final a ieșit FC Sevilla și mă bucur. Ca spaniol, îmi doream mult un adversar spaniol. Va fi o dublă destul de complicată, dar vom lucra pentru a îngreuna drumul celor de la Sevilla.

Sevilla este un rival periculos. Știm deja stilul pe care Lopetegui îl oferă echipelor sale. Sevilla este o echipă foarte ofensivă, căreia îi place să joace fotbal și cu jucători cu o calitate deosebită, precum Jesus Navas, Nolito și mulți alții. În general, este o echipă foarte complicată pentru orice adversar.” , a declarat Jesus Fernandez pentru sevilla.abc.es.

Citește și: E oficial! Anunțul făcut de Dumitru Coarnă se adeverește! Ludovic Orban se ține de cuvânt .

Sevilla a câștigat Europa League de trei ori consecutiv, în sezoanele 2013/2014, 2014/2015 și 2015/2016. De asemenea, formația spaniolă a mai câștigat Cupa UEFA de două ori, în sezoanele 2005/2006 și 2006/2007.

Clujenii vor disputa meciul tur cu Sevilla pe teren propriu, pe 20 februarie, în timp ce manşa retur va avea loc în deplasare, pe 27 februarie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.