Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Spargere la o primărie. Hoţii au fugit cu banii de salarii

hoti spargere

În noaptea de luni spre marţi, hoţii au dat spargerea la Primăria comunei Sacoşu Turcesc din judeţul Timiş. Infractorii au mers la sigur, fix după ce primăria a primit banii pentru salariile personalului şi pentru indemnizaţiile asistenţilor sociali.

Potrivit primarului Gabriel Adrian Koller, hoţii au plecat cu aproximativ 12.000 de lei din primărie. Prejudiciul putea fi şi mai mare, însă o mare parte din salarii şi indemnizaţii (peste 30.000 de lei) a fost distribuită în cursul zilei de luni.

Poliţiştii se află marţi dimineaţa la primărie, de unde ridică probe. Primăria are şi cinci camere de supraveghere, care au fost găsite ridicate înspre tavan.

"Au spart primăria. Au furat o sumă de bani. Noi în fiecare lună, pe 6, avem programare la trezorerie pentru banii de salarii şi banii de indemnizaţii pentru asistenţii personali. În jur de 44.000 de mii de lei e toată suma, din care mare parte i-am dat ieri. Au mai rămas vreo 12.000. E poliţia acum aici, criminalişii, cu câini, cu amprente. Au spart toate birourile, le-au răvăşit. Casa de bani au spart-o. Prejudiciul nu e foarte mare, dar clar au avut informaţii că e zi de salarii. Sperăm să nu fie distruse statele de plată", a declarat primarul Koller, pentru stiripesurse.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.