Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Specialiști de la INML, audiați în dosarul Caracal! Tonel Pop: 'Cum au făcut acele expertize, cum au ajuns la acele concluzii'

Inquam Photos / Octav Ganea
tonel pop

Mai mulți specialiști din cadrul INML sunt audiați, luni, la IGPR, în dosarul Caracal, pentru a da explicații privind expertiza rămășițelor găsite la casa lui Gheorghe Dincă, a anunțat avocatul familiei Melencu, Tonel Pop.

„Vor fi mai multe audieri cu personalul INML - specialiști, experți pe mai multe domenii. Vor da niște explicații procurorilor, nouă, cum au făcut acele expertize, cum au ajuns la acele concluzii. Vor da detalii. Este o procedură judiciară prevăzută de Codul de Procedură Penală”, a anunțat Tonel Pop, conform Mediafax.

Avocatul familiei Melencu a precizat că dosarul în care sunt audiați specialiștii INML este cel privind crimele din Caracal, nu cel de pe rolul Parchetului General, deschis după o sesizare a lui Alexandru Cumpănașu care vizează expertiza ADN-ului Alexandrei Măceșanu.

BREAKING Protest în fața CNAS: Acuzații GRAVE la adresa conducerii/ VIDEO

„Este vorba despre dosarul de bază în care au făcut expertize și li se cer explicații tehnice privind expertizele, deci nu este vorba de un dosar în care dumnealor ar fi anchetați”, a explicat avocatul.

Gheorghe Dincă a fost arestat la începutul lunii iulie, după ce a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și pe Luiza Melencu. La domiciliul acestuia au fost găsite rămășițe umane despre care INML a precizat, în urma analizelor, că sunt ale Alexandrei.

Rămășițele găsite în liziera pădurii din Caracal, despre care Dincă spune că sunt ale Luizei, au fost trimise în SUA pentru a fi analizate de FBI.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.