Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Specialiștii NASA au sărit în ajutorul lui Tony Stark: 'Avengers, avem o problemă'

nasa

Specialiștii NASA au sărit în ajutorul lui Tony Stark/ Iron Man, emblematicul personaj al francizei "Avengers", interpretat de Robert Downey Jr., după ce echipamentul tehnic al acestuia a fost distrus la finalul lungmetrajului "Avengers: Infinity War", potrivit mashable.com, scrie Mediafax.

Trailerul pentru cel mai nou film al seriei, al patrulea, "Avengers: Endgame", îl arată pe Iron Man plutind în derivă prin spațiu, după ce, la finalul lungmetrajului precedent, eroii săi au fost reduși la tăcere de Thanos, iar echipamentul său a fost distrus.

După ce fanii francizei au cerut ajutorul, în glumă, specialiștilor NASA, aceștia au răspuns pe platforma de micro-blogging Twitter: "Hei, @Marvel (compania producătoare, n.r.), am auzit despre ce s-a întâmplat cu Tony Stark. Părerea noastră este că primul lucru pe care trebuie să îl faceți este să ascultați în programul de control al misiunii mesajul '@Avengers, avem o problemă'".

"Dacă el (Iron Man, n.r.) nu poate comunica, atunci recomandăm echipelor de la sol să folosească toate resursele pentru a monitoriza spațiul și a găsi persoana dispărută", au completat cei de la NASA.

Citește și: Cântecul 'Bohemian Rhapsody' a devenit cel mai difuzat single din secolul al XX-lea pe platformele de streaming

Finalul neașteptat al filmului "Răzbunătorii: Războiul Infinitului/ Infinity War" i-a lăsat pe fani în șoc, după ce mai mulți eroi au fost uciși.

Trailerul noului film, care va fi lansat pe 26 aprilie 2019, publicat online pe 7 decembrie, a devenit cel mai vizionat clip de promovare a unui lungmetraj din istorie, adunând 289 de milioane de vizualizări pe toate platformele în primele 24 de ore.

Anterior, recordul a fost deținut de trailerul lungmetrajului "Avengers: Infinity War", regizat de Anthony și Joe Russo, cu 230 de milioane de vizualizări în primele 24 de ore de la lansare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.