Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Specialişti ISU din Cluj şi Sălaj s-au alăturat căutărilor tânărului dispărut în lacul Colibiţa

inecat scafandri barca

Misiunea de căutare a tânărului de 22 de ani din judeţul Mureş, care sâmbătă a căzut în lacul Colibiţa în timpul unei plimbări cu hidrobicicleta şi nu a mai fost găsit, este sprijinită, în cea de-a treia zi, de specialişti din cadrul inspectoratelor pentru situaţii de urgenţă Cluj şi Sălaj, potrivit Agerpres.

Potrivit datelor comunicate luni de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud, căutările sunt continuate de un echipaj cu barcă şi echipajul de scafandri din cadrul ISU Bistriţa, un echipaj de scafandri din cadrul ISU Cluj, respectiv un echipaj cu barcă cu sonar din cadrul ISU Sălaj.

De asemenea, misiunea este sprijinită de un specialist de la Sistemul de Gospodărire a Apelor Mureş, cu un sonar profesional, precum şi de poliţişti şi jandarmi montani.

În hidrobicicleta care s-a răsturnat sâmbătă după-masă în lacul Colibiţa se aflau trei tineri din localitatea Sânpaul, judeţul Mureş, cu vârste cuprinse între 18 şi 22 de ani, doi dintre ei reuşind să înoate până la mal.

Din imaginile video surprinse de o persoană aflată în zonă se observă că niciunul din cei doi tineri care au ieşit din apa rece a lacului nu purta vestă de salvare.

Cei trei tineri erau cazaţi la o pensiune din Colibiţa şi ar fi găsit hidrobicicleta pe malul lacului, luând decizia să facă o plimbare cu ea pe lac, a precizat duminică, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, Crina Sîrb. Poliţiştii au demarat cercetări pentru a se stabili condiţiile în care s-a produs răsturnarea hidrobicicletei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.