Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMA ORĂ - Specialiștii care au făcut expertiza la Colectiv au ajuns la Matei Balș: 'Va dura luni de zile până vom avea un rezultat concludent'

Facebook
incendiu Matei Bals pompieri

Șapte specialiști de la INSEMEX Petroșani, institut care a realizat expertiza în incendiul de la Colectiv, au ajuns, vineri, la prânz, la Institutul Matei Balș din București, unde incendiul izbucnit azi-noapte la parterul unei clădiri cu saloane a provocat moartea a 5 persoane.

Citește și: Cine ar putea prelua 'zestrea' PMP

Experții care au anchetat și incendiul de la Spitalul din Piatra Neamț, ridică la această oră probe, documente și vor întocmi o expertiză tehnică.

Directorul institutului, George Găman, care conduce echipa venită la Matei Balș, a declarat la Antena 3 că „va dura luni de zile până vom avea un rezultat concludent” cu privire la cauzele incendiului. „Amploarea incidentului poate fi data si de prezenta in concentratie mai mare a oxigenului care accelereaza procesul de ardere”, a adăugat el.

INSEMEX Petroşani, înfiinţat în anul 1949, este specializat în efectuarea cercetărilor în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă pentru medii potenţial explozive şi/sau toxice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.