Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Specialiștii dezvăluie secretele pentru o viață mai lungă

FDVDR
nepoti familie bunici

Specialiști din țară și străinătate, în domeniul longevității se vor reuni, în luna decembrie, în cadrul conferinței „Noi abordări privind longevitatea și încetinirea procesului de îmbătrânire”.

Conferința este organizată de Senatul Științific al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României și va avea loc în perioada 8-9 decedmbrie, începând cu ora 16:00, online, pe canalul de Youtube al Fundației Dan Voiculescu.

Printre subiectele care vor fi abordate se numără cele legate de relația dintre nutriție și longevitate, terapii pentru regenerarea celulară sau cele mai noi neurotehnologii din domeniu.

În cadrul conferinței vor fi prezentate noile teorii despre longevitate și despre cele mai recente terapii și biotehnologii care contribuie la prelungirea duratei vieții umane.

Conferința reprezintă o bună oportunitate pentru a afla care sunt cele mai noi abordări asupra longevității, evidențiate de nutrigenomică și epigenetică, de bioingineria celulară și de neurotehnologii

Speakerii conferinței sunt reprezentanți ai unor institute naționale și internaționale care fac cercetare în longevitate, cât și organizatii care facilitează cooperarea specialiștilor în longevitate, pentru a crea rețele puternice în întreaga lume”, transmite FDVDR într-un comunicat de presă.

Participarea la conferință este gratuită.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.