Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Specialiștii din China recomandă autoizolare și după vindecarea de COVID-19

facebook.com
izolare coronavirus

Comisia Naţională de Sănătate din China a publicat un ghid pentru pacienţii vindecaţi de coronavirus în care recomandă autoizolarea la domiciliu pentru 14 zile post-externare, a relatat sâmbătă televiziunea de stat CCTV, citată de EFE, scrie Agerpres.

Vezi si: ULTIMA ORĂ S-au interzis în România evenimentele cu peste 50 de persoane în spații închise: fitness, SPA, cosmetică, cazinouri + cinema, teatre, muzee .

Potrivit ghidului citat, pacienţii externaţi trebuie să intre în autoizolare la domiciliu, iar spitalele trebuie să se pregătească să-i primească în termen de două săptămâni pentru o verificare a stării lor de sănătate.

Instituţiile medicale trebuie să-i îndrume pe pacienţi cu privire la ceea ce trebuie să facă în timpul autoizolării după vindecarea de COVID-19.

Mai concret, specialiştii le recomandă pacienţilor să se izoleze în camere separate şi bine ventilate şi să se spele frecvent pe mâini.

Autorităţile din domeniul sanitar atrag totodată atenţia că oraşele grav afectate precum Wuhan, capitala provinciei Hubei, trebuie să fie pregătite să ofere servicii de observaţie medicală, reabilitare şi asistenţă pentru pacienţii deja externaţi.

Vezi si: Ce drepturi poate interzice Klaus Iohannis prin decretul privind starea de urgență: raționalizarea alimentelor și interzicerea circulației, permise de lege .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.