Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Spectacol în Parlament - Olguța Vasilescu îl torpilează cu citate pe Dan Barna: 'Programul nostru de guvernare există, pot să-l pipăi și să urlu este'

Libertatea
olguta vasilescu

Deputatul PSD Lia Olguța Vasilescu a luat cuvântul în plenul Parlamentului, luându-l peste picior pe liderul USR Dan Barna, căruia i-a reproșat că nu are niciun program de guvernare. Vasilescu l-a taxat pe liderul USR pentru gafa făcută recent când a auzit versurile din poezia „Munții noștri” a lui Octavian Goga, acesta spunând că aparțin unui „cântec de jale, dar de pe la 1800”.

„Programul nostru de guvernare, dle Barna, există. Pot să-l pipăi și să urlu, este. Acum să știți că am citat din Tudor Arghezi, ca să nu vă duceți iară în folclor. Al dvs este sublim, dar lipsește cu desăvărșire. Acum am citat din Caragiale, ca să nu vă duceți iară pe la 1800. Mă uimește, de asemenea, tupeul cu care vorbiți dvs despre securiști. Păi tocmai ce aflarăm că aveți un membru marcant de partid care și-a turnat rudele la Securitate. Urât! Mai vorbiți despre hoți și infractori, când în prea-curatul și prea-cinstitul dvs partid ați ajuns să vă acuzați unul pe altul că vă furați voturile între voi”, a spus Olguța Vasilescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.