Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Spectacol în Premier League - Manchester City a învins cu 4-3 pe Newcastle United

Premier League

Echipa Manchester City, deja campioană a Angliei cu două etape înainte de finalul campionatului, a învins-o sâmbătă seara, în deplasare, cu 4-3, pe Newcastle United, formaţie care a reuşit ''la limită'' să se menţină în primul eşalon valoric, într-un meci contând pentru etapa a 36-a, notează Agerpres.

.Pe St. James Park, gazdele au deschis scorul în minutul 25 prin Emil Krafth (25), Joao Cancelo a egalat în minutul 39, Ferran Torres a adus-o pe City în avantaj în minutul 42, pentru ca în prelungirile primei părţi Joeliton (45+6) să stabilească rezultatul la pauză, 2-2. În mitanul secund au fost înscrise trei goluri în mai puţin de zece minute. Joe Willock au readus-o pe Newcastle în avantaj în minutul 62, pentru ca acelaşi Torres să marcheze apoi două goluri, în minutele 64, respectiv 66.

Cu 83 de puncte, Manchester City este lider autoritar în Premier League şi virtual campioană, având 13 puncte peste ocupanta locului secund, Manchester United, în timp ce Newcastle este pe poziţia a 16-a (din 20), cu 39 puncte.

Restul partidelor se vor disputa în acest weekend.

Ultimele etape vor fi decisive pentru definitivarea podiumului, Leicester City, Chelsea şi Liverpool având şanse, în funcţie de evoluţia rezultatelor, să prindă un loc în topul ierarhiei.

Fulham, West Bromwich Albion şi Sheffield United vor juca din sezonul viitor în eşalonul secund.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.