Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Spectacolul '11 Warriors' al trupei de teatru înființate de actorul Jackie Chan, la București

imdb
jackie chan

Spectacolul "11 Warriors" al Teatrului Kung Fu din Beijing, China, înființat și susținut de celebrul actor Jackie Chan, va avea reprezentații la complexul Romexpo din București, pe 8 și 9 decembrie, potrivit Mediafax.

Actorii Teatrului Kung Fu din Beijing (The Contemporany Dragon Kung Fu Company) al celebrului actor Jackie Chan vor veni pentru prima dată în România, pe 8 și 9 decembrie, la complexul Romexpo din București, cu spectacolul "11 Warriors", care a uimit și a încântat milioane de spectatori de pe toate continentele.

Spectacolul "11 Worriors" a avut premiera la Beijing în anul 2013 și de atunci a fost prezentat în turnee în SUA, Rusia, Europa, Israel și Orientul Mijlociu.

Spectacolul, conceput de Jackie Chan, este unul alert, care ține publicul cu sufletul la gură și îmbină Kung Fu cu teatrul non-verbal, dansul tradițional și dansul modern chinezesc, într-un decor multimedia de excepție.

Citește și: Doliu - Actorul Brian Turk a murit

Kung Fu înseamnă înseamnă atingerea perfecțiunii fizice și spirituale, iar spectacolul "11 Warriors" vorbește despre realitățile străvechi și filosofia care demonstrează măreția poporului chinez.

Tema celor cinci elemente fundamentale - fier, lemn, apă, pământ și foc - a fost rafinată în templele Shaolin de cinci mii de ani și a dat viață stilurilor de bază Kung Fu - maimuța, șarpele, tigrul, cocorul și călugărița.

Spectacolul "11 Worriors" poartă publicul într-o călătorie, în cinci acte și epilog, care urmărește dezvoltarea fizică și spirituală a unui maestru Kung Fu inspirat din filosofia, arta și estetica chineză antică, potrivit comunicatului remis de Asociația culturală "România Te Iubesc!".

The Contemporany Dragon Kung Fu Company a fost înființată în anul 2006, la Beijing, de celebrul actor Jackie Chan, care a selectat personal artiștii din rândul celor mai talentați tineri din China. La momentul înființării trupei, niciun artist nu avea împlinită vârsta de 18 ani, cel mai mic având 11 ani.

Actorul Jackie Chan a fost desemnat, de Asociația Casa Româno-Chineză, în urmă cu cinci ani, ambasador cultural al relațiilor româno-chineze și a promovat ia românească.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.