Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Spectacolul 'Anatomia unui clişeu', în premieră la Teatrul 'Stela Popescu'

teatrulalba.ro
teatru sala alba

„Anatomia unui clişeu”, după un text de Alexandru Doru Spătaru, în regia lui Chris Simion-Mercurian, scenografia Maria Miu, este premiera care deschide seria noilor titluri propuse în anul 2022 de Teatrul „Stela Popescu”, conform news.ro.

În distribuţie sunt: Crina Matei, Ana Maria Ivan şi pianistul Nicolae Dumitru. Spectacolul va putea fi văzut în avanpremieră pe 28 ianuarie şi premieră pe 30 ianuarie, de la ora 19.00, la Sala mică a Palatului Naţional al Copiilor.

„Oamenii se întâlnesc şi se cunosc. Se cunosc şi apoi se despart. Se despart pentru că au avut imprudenţa de a se cunoaşte. Se despart, dar nu se uită”. „Anatomia unui clşeu” este un spectacol despre emoţii, impulsuri, aşteptări. Despre a lăsa aceste sentimente să ne domine sau a le transforma în energie vitală care să ne permită să trăim mai departe”, se arată în comunicat.

„Totul a început cu citirea unui text al lui Doru Spătaru. Un bărbat care scrie un text feminist ce analizează emoţiile contradictorii ale unei femei care vin odată cu sfârşitul unei relaţii. Intrigă perspectiva aceasta, nu? De fapt, nu e doar despre femei, este despre oameni puşi faţă în faţă cu trădarea, despre cum te dezbracă şi te maturizează suferinţa, despre himere versus realitate. Şi mai ales, despre alegeri foarte conştiente şi asumate, în perioade de maximă vulnerabilitate. Dacă textul este despre femei, m-am gândit mult şi, până la urmă, am hotărât ca spectacolul să fie coordonat, regizat, tot de o doamnă, Chris Simion - Mercurian, iar scenografia să aparţină unei alte minunate doamne, Maria Miu. Alături de cele două colege actriţe, cred, de fapt sunt sigur, că spectacolul nostru vă va ridica multe întrebări…Oare va da şi răspunsuri…? Vizionare plăcută!”, a transmis Cristian Şofron, directorul Teatrului „Stela Popescu”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.