Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Spectacolul 'Casa de la ţară' de Donald Margulies - în premieră, sâmbătă, la TNB

teatrulalba.ro
teatru sala alba

Spectacolul "Casa de la ţară" de Donald Margulies, în regia lui Claudiu Goga, va fi prezentat în premieră, sâmbătă, de la ora 19,00, la Sala Studio a Teatrului Naţional "I.L. Caragiale" din Bucureşti, informează un comunicat de presă transmis vineri AGERPRES.

Cu o distribuţie alcătuită din Maia Morgenstern, Marius Manole, Gavril Pătru, Marius Bodochi, Raluca Aprodu, Maruca Băiaşu şi Cătălina Mihai, "Casa de la ţară" propune, cu umor, ironie şi luciditate, o complicată poveste despre o familie de artişti.

"O poveste despre ce trăim atunci când trăim. Ne trăim viaţa? Ne trăim cariera? Ne trăim visele? Ne trăim eşecurile? O piesă despre mai multe feluri de a iubi şi despre mai multe feluri de a urî, despre forţa de distrugere a unui sărut şi despre forţa de distrugere a lipsei unui sărut. O poveste despre greutatea cuvintelor spuse şi despre durerea cuvintelor nespuse, despre preţul succesului şi preţul ratării, despre arta pură şi arta comercială, despre demonii orgoliului şi demonii pasiunii, despre părinţi şi copii, o poveste despre oameni", se arată în descrierea spectacolului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.