Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Spectacolul de dans Daughters, în weekend la Bucureşti

probaletky.blog.cz
balet

Reprezentaţii ale spectacolului „Daughters”, conceput de coregrafa Simona Deaconescu, vor avea loc, sâmbătă şi duminică, de la ora 19.30, la Centrul Naţional al Dansului Bucureşti potrivit news.ro

Interpretarea şi textul aparţin Georgetei Corca, Simonei Dabija şi Teodorei Velescu, iar muzica este semnată de Monocube (Germania). Artista germană M. Kardinal a realizat compoziţia vizuală.

„Daughters” este un spectacol despre transformare, în care trei micro-istorii personale ficţionale, încărcate de ironie şi suspans se împletesc creând o nouă identitate.

Spectacolul semnat de Simona Deaconescu, fondatoarea Tangaj Dance, explorează motivaţiile şi modalităţile de expresie ale fiicelor generaţiei hippie, copile teribile ale post-punk-ului, care au încercat să sfideze omogenizarea colectivă, aflându-se într-un proces continuu de auto-actualizare şi afirmare a individualităţii creative.

Spectacolul de 40 de minute face parte din trilogia „Sons and Daughters” - o primă etapă a proiectului a fost realizată în Canada, în cadrul Springboard Danse Montreal, şi a constat într-o instalaţie performativă creată de coregrafa Simona Deaconescu alături de o echipă internaţională de 15 dansatori, ea fiind prima şi singura româncă selectată până acum la acest festival. Lucrarea a fost prezentată la Usine C în Montreal, pe 28 iunie, în cadrul secţiunii Emerging Choreographers.

Proiectul „Sons and Daughters” e cofinanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional, în parteneriat cu Centrul Naţional al Dansului Bucureşti.

Biletele, disponibile online pe kompostor.ro, costă 35 de lei (preţ întreg) şi 20 de lei (elevi, studenţi, pensionari).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.