Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Spectacolul Linia solară de Ivan Vîrîpaev în regia lui Radu Iacobana va avea premiera pe 7 aprilie la Teatrul ACT

Teatrul ACT

Premiera spectacolului „Linia solară” de Ivan Vîrîpaev, traducerea Raluca Rădulescu, în regia lui Radu Iacoban, scenografia Tudor Prodan, avându-i în distribuţie pe Ilinca Manolache şi Ionuţ Vişan, va avea loc pe 7 şi 8 aprilie, de la ora 19.30, la Teatrul ACT.

Piesa „Linia solară” explorează numeroasele moduri în care doi oameni nu reuşesc să intre în contact real unul cu celălalt, uniţi de o pasiune devenită treptat obsesie şi despărţiţi de o linie solară invizibilă, dar palpabilă. La ora 5 dimineaţa, Barbara şi Werner, după şapte ani de căsnicie, continuă o ceartă pe care au început-o cu şapte ore mai devreme. Sunt pe punctul de a-şi achita creditul ipotecar, dar privesc în abisul întrebării „ce urmează?", deschizând porţile furiei şi sentimentelor reprimate, notează Agerpres.

"«Linia Solară» e un titlu de piesă care poate păcăli. Spun asta cu gândul la viitorul nostru spectator care, răsfoind sau scrollând prin sumedenia de oferte teatrale, se decide să aleagă spectacolul nostru. La ce oare să ne aşteptăm? E un spectacol despre viziuni profetice, descoperiri ştiinţifice extraordinare? O fi o metaforă? Vă rog să ne scuzaţi dacă nu veţi primi răspunsul în rândurile care urmează. Ne vom rezuma doar la explicaţia dată de autor care, în mod subtil şi inteligent, ne spune că avem de-a face cu: «O comedie în care se arată cum se poate ajunge la un rezultat pozitiv». Ce înseamnă asta mai precis? Suntem convinşi că veţi decide singuri după vizionarea spectacolului", spune Radu Iacoban, regizorul spectacolului.

Următoarea reprezentaţie va avea loc joi, 20 aprilie, ora 19.30.

Biletele pot fi achiziţionate online din reţeaua mySTAGE sau de la casa de bilete a teatrului ACT (Calea Victoriei, nr.126).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.