Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Spectacolul muzical 'Happy New Year', montat de acordeonistul Emy Drăgoi, la Sala Mare a Teatrului Naţional 'I.L. Caragiale'

Teatrul Le Phénix Scène Nationale

Spectacolul muzical "Happy New Year", montat de acordeonistul Emy Drăgoi, va fi prezentat vineri, 10 ianuarie, de la ora 19.30, la Sala Mare a Teatrului Naţional "I.L. Caragiale", în locul spectacolului programat "Regele moare", anunţă instituţia teatrală, potrivit news.ro.

Noua montare se adresează iubitorilor de muzică de toate vârstele.

Alături de Emy Drăgoi vor apărea pe scenă Grand Orchestra - o orchestră ce adună laolaltă instrumentişti de valoare - 20 violonişti, pian, percuţie, bas, chitară, All’s choir - un cor format din solişti ai Operei Române din Bucureşti, dar şi Magic Violin.

Citește și: Ministrul Muncii, experiență inedită: a sunat incognito la Casele de pensii din țară. A descoperit o situație ULUITOARE

De asemenea, alături de cei peste 50 de muzicieni vor evolua în cadrul spectacolului doi invitaţi speciali: Ion Caramitru şi Toni Grecu.

TNB anunţă că spectacolul "Regele moare", programat în 10 ianuarie va fi înlocuit de "Happy New Year", iar spectacolul „Toţi fiii mei” din 11 ianuarie a fost înlocuit, din aceleaşi motive obiective, cu „Noii infractori”.

Biletele cumpărate rămân valabile sau vă puteţi recupera contravaloarea acestora de la Casa de bilete sau de la mystage.ro pentru cele achiziţionate online.

Spectacolul "Regele moare", din 31 ianuarie, este suspendat. Contravaloarea biletelor cumpărate va fi returnată la Casa de bilete sau de la mystage.ro - pentru cele achiziţionate online.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.