Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Spectacolul 'O haită de sfinţi', în avanpremieră la Teatrul Nottara, pe 13 şi 14 februarie

Teatrul Le Phénix Scène Nationale

Spectacolul "O haită de sfinţi", de Neil LaBute, în regia lui Vlad Zamfirescu, va fi prezentat, în avanpremieră, pe 13 şi 14 februarie, la Sala "George Constantin" a Teatrului Nottara, potrivit site-ului instituţiei.

"O haită de sfinţi" este o poveste puternică, despre forţa vieţii şi a morţii, despre păcate, despre o societate în derivă, în care e din ce în ce mai greu să-ţi găseşti locul, potrivit sinopsisului spectacolului, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Explicații oficiale: cine se poate vaccina cu cele trei tipuri de doze în funcție de vârstă

"Universul din 'O haită de sfinţi' e bolnav. E negru. E fascinat de autodistrugere. Într-o lume aflată într-una dintre cele mai grave crize ale modernităţii, povestea celor patru oameni din piesa 'O haită de sfinţi', cu titlul original 'Bash', a lui Neil LaBute, se dezvăluie într-o lumină fascinantă. Trei poveşti, trei destine, trei tragedii. Oameni aflaţi la o răscruce a propriilor vieţi privesc înapoi şi dezvăluie... crime. Crime care li s-au săpat în conştiinţe şi care-i împiedică să meargă mai departe. Crime pe care le poartă cu ei ca pe o povară cumplită, într-o lume măcinată de ipocrizie şi înecată în consumerism. Un bărbat care-şi ucide fetiţa, un cuplu care-şi începe călătoria prin viaţă cu o moarte, o fată care, ca o Medee rătăcită în secolul 21, omoară ca să se răzbune pe bărbatul pe care l-a iubit", se arată în prezentare.

Din distribuţie fac parte actorii Şerban Gomoi, Dan Bordeianu / Rareş Andrici, Laura Vasiliu / Diana Roman, Cerasela Iosifescu / Luminiţa Erga.

Bilete pot fi achiziţionate de pe site-ul nottara.ro sau de la agenţia teatrului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.