Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Spectator expulzat de la US Open pentru un slogan nazist

Gambling Sites
US Open

Un spectator a fost expulzat din tribunele arenei Arthur Ashe de la Flushing Meadows, după ce a strigat un slogan nazist în cursul meciului câştigat de germanul Alexander Zeverev în faţa italianului Jannik Sinner, în noaptea de luni spre marţi la US Open, ultimul turneu de Mare Şlem al anului din tenisul profesionist, informează DPA, potrivit Agerpres.

Vizibil deranjat de gestul spectatorului respectiv, în cursul setului al patrulea, Zverev s-a adresat arbitrului de scaun, căruia i-a spus: "Tocmai a pronunţat cea mai celebră frază a lui Hitler ("Deutschland über alles" - n.red). Este inacceptabil", i-a spus jucătorul german arbitrului James Keothavong.

Meciul a fost întrerupt la scorul de 6-4, 3-6, 6-3, 3-2, iar oamenii de ordine l-au identificat pe individ şi l-au condus apoi în afara tribunelor, în aplauzele celorlalţi spectatori care au asistat la acest joc din optimile de finală, aşa cum s-a putut vedea în înregistrările video postate pe reţelele de socializare.

Zeverev a pierdut setul al patrulea cu 4-6, dar s-a impus apoi cu 6-3 în setul decisiv, calificându-se în sferturile de finală, unde îl va înfrunta pe deţinătorul trofeului, spaniolul Carlos Alcaraz.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.