Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Spectator rănit la raliul Serus de la Râșnov, după ce o mașină a ieșit din decor

ambulanta3

Un spectator care participa duminică la prima etapă a Campionatul Naţional de Viteză în Coastă - Trofeul Serus, care s-a desfăşurat la Râşnov, a ajuns la spital cu politraumatism cranio-cerebral după ce a alunecat şi s-a lovit cu faţa de un bolovan, el încercând să se ferească de o maşină de concurs care a ieşit în decor. 

"Prima manşă de concurs din cadrul Trofeului Serus a fost întreruptă câteva zeci de minute după ce o maşină de concurs a ieşit în decor lovind un panou de lemn de pe margine din care s-au desprins mai multe bucăţi. În încercarea de a se feri de un eventual impact, un spectator a alunecat lovindu-se cu faţa de un bolovan", se precizează într-un comunicat transmis AGERPRES de către organizatorii raliului.

Război în mediul academic: Un ministru REACȚIONEAZĂ după ce i s-a cerut DEMISIA


Spectatorul a suferit un politraumatism cranio-cerebral acut, însoţit de pierderea stării de conştienţă, plăgi contuze, suprasprâncenare dreaptă, mentonieră şi contuzie forte umăr stâng. El a fost transportat de o ambulanţă cu medic la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov, fiind acum conştient, stabil din punct de vedere hemodinamic şi respirator, potrivit comunicatului menţionat.

Victor Ponta, ATAC DUR la un ministru din Guvern: 'Bate câmpii. Sorin, fă ceva'


Purtătorul de cuvânt al evenimentului, Dan Ţerea, a precizat că spectatorul este în investigaţii la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă unde i s-a făcut un tomograf urmând ca, în funcţie de rezultat. să fie sau nu internat pentru tratament. 

Potrivit comunicatului de presă menţionat, în condiţii de asfalt ud, pilotul Patricia Grigorescu a pierdut controlul Daciei Sandero cu numărul de concurs 78, părăsind traseul în viraj din dreptul postului intermediar 5. Maşina s-a oprit într-un panou de lemn de pe margine, răsturnându-l. Mai multe bucăţi de lemn din panou au fost aruncate câţiva metri mai departe. Deşi maşina de concurs nu a atins vreun spectator, bărbatul respectiv, aflat în imediata apropiere a panoului, a încercat să părăsească zona cât mai repede şi a alunecat pe suprafaţa alunecoasă, lovindu-se cu faţa de bolovan. 

Manşa de concurs a fost întreruptă pentru intervenţia medicală, fiind reluată după 45 de minute, a mai spus purtătorul de cuvânt.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.