Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Spectatorii români revin pe stadion la meciurile naționalei de fotbal

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam stadion arena nationala

Spectatorii români revin pe stadion la meciurile naționalei de fotbal după eliminarea restricțiilor anti-COVID. În această lună reprezentativele de seniori și de tineret ale României au programate trei partide, toate pe teren propriu, informează Mediafax.

Conform programului anunțat de Federația Română de Fotbal, naționala tricoloră va juca vineri, pe 25 martie, de la ora 20:15, cu Grecia. Partida amicală se va disputa pe stadionul Steaua.

„Partida aduce revenirea fanilor tricolori pe stadion, după ce România a încheiat 2021 cu tribunele goale și în contextul în care, începând din martie, au fost eliminate restricțiile privind accesul spectatorilor la evenimente sportive”, anunță FRF.

Tot pe 25 martie, România U21 va avea ca adversar Finlanda U21 tot într-o partidă de pregătire. Evenimentul va consemna o premieră: va fi primul meci disputat de o echipă națională de fotbal a României pe stadionul Arcul de Triumf din Capitală

De asemenea, joi, pe 24 martie, România U20 va întâlni Norvegia pe stadionul Ilie Oană din Ploiești.

Deoarece au fost ridicate restricțiile de acces la evenimentele sportive, la stadion nu mai este necesară prezentarea certificatului digital COVID. Accesul pe stadion al fiecărei persoane, indiferent de vârstă, se face în baza unui bilet valabil în format digital sau printat și a actului de identitate, precizează FRF.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.