Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Spectatorul care a intrat pe teren la finala Campionatului Mondial a fost otrăvit

Stiri pe surse
Campionat Mondial

Unul dintre cetăţenii care au pătruns pe gazon la finala Cupei Mondiale din 2018, Piotr Verzilov, a fost internat la un spital din Moscova, iar gruparea Pussy Riot susţine că acesta a fost otrăvit, scrie Mediafax.

Într-un mesaj postat pe contul de Twitter, reprezentanţii grupării Pussy Riot au făcut următorul anunţ: "Prietenul nostru, fratele nostru, camaradul Piotr Verzilov se află la reanimare. Viaţa lui este în periclo. Credem că a fost otrăvit". Iubita lui Verzilov, Veronica Nikulşina, a dezvăluit coşmarul prin care a trecut în urmă cu puţin timp: "La început, şi-a pierdut vederea (n.r Piotr). Apoi, nu a mai putut vorbi şi nici nu s-a mai putut mişca. A intrat în convulsii".

În debutul reprizei secunde a finalei dintre Franţa şi Croaţia, patru indivizi au pătruns pe teren şi au ajuns până la centrul terenului. Forţele de ordine s-au trezit destul de târziu, dar în cele din urmă au reuşit să-i captureze pe intruşi. Cei patru fac parte din gruparea Pussy Riot, cunoscută pentru gesturile extreme şi pentru faptul că se află în conflict cu preşedintele Vladimir Putin.

Cei patru indivizi au fost arestaţi pentru 15 zile. Recent, Piotr a fost audiat la un tribunal din Moscova în legătura cu acest caz, după care i s-a permis să meargă acasă. În momentul în care a ajuns acasă, activistul şi-a pierdut cunoştinţa şi acum se află internat la spital, în stare gravă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.