Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Speranțe pentru suporterii Naționalei - Avem o generaţie extraordinară

news.ro
nationala romania

Naționala României a obţinut trei puncte din primele jocuri de calificare la EURO 2020, după înfrângerea cu Suedia (1-2) şi victoria cu Insulele Feroe (4-1), iar un aport important la efectivul naţionalei conduse de Cosmin Contra a fost adus de jucătorii de la U21, care au lăsat o impresie frumoasă, potrivit mediafax.

Jocul bun al lui Ianis Hagi, George Puşcaş, Răzvan Marin sau Tudor Băluţă nu a trecut neobservat de staff-ul echipei naţionale, Adrian Mihalcea, secundul lui Cosmin Contra, arătându-se foarte încântat de noua generaţie a tricolorilor.

"Pe lângă Hagi şi Puşcaş, toţi tinerii care vin la naţională îşi doresc foarte mult şi dau totul la antrenamente şi în meciuri. Există posibilitatea ca pe viitor Ianis să joace un meci întreg, dar acum am apelat la el în repriza secundă. Mi-a părut rău că nu a marcat ieri, dar are un caracter puternic şi acesta e începutul carierei lui. Nu vreau să omit niciun jucător tânăr şi nici n-ar fi corect faţă de jucătorii mai în vârstă să vorbesc doar de cei tineri. Avem o generaţie extraordinară şi asta o confirmă jocul acestor copii care au intrat în cele două meciuri", a declarat Mihalcea, pentru ProSport.

Nouă dintre jucătorii convocaţi de Cosmin Contra pentru dubla cu Suedia şi Insulele Feroe sunt eligibili şi pentru naţionala U21. Este vorba despre Ianis Hagi, Ionuţ Nedelcearu, Cristian Manea, Răzvan Marin, Andrei Ivan, Tudor Băluţă, Alexandru Cicâldău, Dennis Man şi George Puşcaş.

Următoarele jocuri ale României în preliminariile EURO 2020 vor avea loc pe 7 şi 10 iunie, contra Norvegiei, respectiv Maltei. Pe 18 iunie, România U21 va debuta la Campionatul European din Italia şi San Marino, acolo unde elevii lui Mirel Rădoi se află în grupă cu Croaţia, Anglia şi Franţa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.