Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Speranța copiilor sărmani din Buzău

Atunci când presupui că nimic nu te mai poate surprinde și când viața îți este invadată numai de știri negative, se întâmplă să cunoști un om care îți șterge încrâncenarea de pe față și îți aduce un zâmbet care îți retrezește speranța.

Speranță care te îndeamnă să crezi că bunătatea nu este pierdută, că trăiește undeva, acolo, într-un colț al sufletului tău.

Este cazul preotului Alexandru Ivașcu, parohul comunității din Văcăreasca, un sat din comuna Glodeanu-Siliștea, județul Buzău. Și-a dăruit viața enoriașilor lui și a intrat în casele și sufletele oamenilor prin bunătatea și devotamentul cu care a depășit zidurile lăcașului de cult, ajutând familiile numeroase, care au nevoie de un sprijin, dar și pe copiii fără posibilități.

Dăruirea și grija ce le-o poartă zi de zi protejaților lui au adus multe zâmbete pe fețele micuților, însă singur, nu are forța nici materială și nici financiară de a le asigura în permanență un trai decent.

De aceea are nevoie de ajutorul oamenilor de bună credință, ce pot contribui, prin donații materiale sau financiare la îngrijirea acestor copii, care, mult prea devreme, se confruntă cu lipsuri și griji nefirești pentru vârsta lor.

Copiii aflați în grija părintelui Ivașcu au nevoie de produse alimentare, produse de curățenie și igienă personală, rechizite, cărți, caiete, jucării. Au nevoie de tot ce pot oferi oamenii buni la suflet, care încă nu și-au pierdut omenia și din prisosul lor pot dărui puțină bucurie și celor mai puțin norocoși.

Preotul Alexandru Ivașcu poate fi găsit la numărul de telefon 0767805778.

Donațiile, în lei, pot fi făcute la:

Parohia Vacareasca, Centrul Social

IBAN cont: RO59RNCB0096149637800003,în RON, BCR, Cod SWIFT: RNCBROBU

Reprezentant legal Preot Ivașcu Alexandru .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.