Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Spider-Man: Far From Home' este al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

mediafax.ro
film

„Spider-Man: Far From Home” a debutat marţi pe marile ecrane americane şi a devenit al doilea film din punct de vedere al încasărilor generate de Ziua Independenţei, informează news.ro.

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety.

Citește și: Cristi Danileț, propunere BOMBĂ după decizia CCR - Judecătorul CERE ELIMINAREA prevederii privind judecătorii specializați pe corupție din lege

„Transformers” este lungmetrajul care a generat cele mai mari încasări într-o zi naţională a Statelor Unite: 29 de milioane de dolari, în 2007.

El este urmat de „Despicable Me 2” (2013), cu 24,5 milioane de dolari, şi de „The Amazing Spider-Man” (2012), cu 23,3 milioane de dolari.

„Spider-Man: Far From Home” a generat încasări de 91 de milioane de dolari în primele trei zile, iar pentru weekend, este aşteptat ca el să genereze încasări de 60 de milioane de dolari.

Vezi și: Viorica Dăncilă dă de pereți cu Codrin Ștefănescu: 'Cred că și-a greșit meseria, scenarist i se potrivea. Nu există o listă neagră în PSD'

Sony a raportat vineri că „Spider-Man: Far From Home” a generat, în primele şapte zile de la debut, pe plan internaţional, 218,5 milioane de dolari. Weekendul de debut în China a însemnat 97 de milioane de dolari.

Acesta este al 23-lea film Marvel. Din distribuţie fac parte Tom Holland, Samuel L. Jackson, Jake Gyllenhaal şi Zendaya. Holland a jucat prima dată rolul Peter Parker (Spider-Man) în „Spider-Man: Homecoming” (2017).

Filmul scris de Chris McKenna şi Erik Sommers a avut un buget de producţie de 160 de milioane de dolari.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.