Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Spider-Man: Far From Home' se relansează în cinematografe și se laudă cu o nouă scenă de 4 minute

Pelicula ”Spider-Man: Far From Home/ Omul-Păianjen: Departe de casă” se relansează în cinematografe și se laudă cu o nouă scenă de 4 minute adăugată pentru o variantă extinsă a poveștii, arată Variety, potrivit Mediafax.

Sony Pictures relansează “Spider-Man: Far From Home” pe 29 august, în Statele Unite și Canada într-o variantă mai lungă cu patru minute. Filmul va fi disponibil pe ecrane IMAX și în cinematografe cu ecran supradimensionat doar în anumite cinematografe.

Citește și: Actorii Jamie Foxx şi Katie Holmes s-au despărţit după şase ani de relaţie

“Spider-Man: Far From Home” ar fi cel mai recent film care se întoarce pe ecrane în acest an, după ce Disney a relansat “Avengers: Endgame/ Răzbunătorii: Sfârșitul jocului”. Finalul seriei Avengers a fost readus pe ecrane după ce adunase 2,74 miliarde de dolari. Producătorii au vrut să fie siguri că pelicula va reuși să devină filmul cu cele mai mari încasări din toate timpurile. Pentru aceasta, trebuia să fie depășit recordul stabilit de ”Avatar”. ”Avengers: Endgame” a ajuns pe primul loc al încasărilor din toate timpurile în luna iulie, când a urcat la 2,79 miliarde de dolari.

Și “Spider-Man Far From Home” a avut succes de box office, devenind pelicula cu cele mai mari încasări din toate timpurile pentru Sony Pictures, depășind suma de 1,109 miliarde de dolari, depășint “Skyfall” care a tras linie după 1,108 miliarde de dolari.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.