Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Spionaj la Kovesi / Avocat israelian: România, stat polițienesc

jurnaldevrancea.ro
catuse

Un avocat care se ocupa de cazurile israelienilor arestati de-a lungul timpului in Romania spune ca Romania a devenit un stat "politienesc", potrivit presei din Israel.

Familiile celor doi israelieni arestati pentru spionaj la sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, au ajuns joi in Bucuresti si presa israeliana scrie ca firma acestora, Black Cube, urmeaza sa anagajeze o serie de avocati romani. Procurorii DIICOT au anuntat miercuri ca doi cetateni israelieni - Weiner Ron si Geclowicz David - au fost arestati pentru transfer neautorizat de date informatice si operatiuni ilegale cu dispozitive si programe informatice intr-o presupusa tentativa de intimidare a procurorului sef DNA, Laura Codruta Kovesi.

“Sunt angajati buni si suntem sigur ca vor fi eliberati in curand”, a spus o sursa apropiata de ambii suspecti israelieni.

De asemenea, avocatul Moti Tzibin, care s-a ocupat de multe cazuri ale unor israelieni arestati in Romania, a spus joi, citat de presa israeliana:

"Romania a devenit un stat politienesc. 150 de politicieni au fost arestati in ultimii doi ani. Este o tara aflata in mjlocul lupte anticorup’ie care s-a intins si unele persoane sunt rănite”’

Mai multe informatii despre subiect:

Filmul capturarii celor doi pioni ex-Mossad

Ce contineau email-urile sefei DNA?

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.