Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Spital de recuperare reinclus pe lista centrelor suport COVID-19

spital, cluj,
Spitalul de Recuperare "Sfântul Gheorghe" din municipiul Botoşani va fi reinclus pe lista unităţilor medicale care asigură asistenţă medicală pentru pacienţii COVID-19, potrivit unei hotărâri adoptate de Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU).

Potrivit documentului, măsura a fost adoptată "având în vedere recrudescenţa cazurilor confirmate de COVID-19 la nivelul judeţului Botoşani".

"Se propune includerea pe Lista spitalelor şi unităţilor de dializă care asigură asistenţa medicală pentru pacienţi, cazuri confirmate şi suspecte de COVID-19, Spitalul de Recuperare 'Sfântul Gheorghe' Botoşani, având în vedere recrudescenţa cazurilor confirmate de COVID-19 la nivelul judeţului Botoşani. Direcţia de Sănătate Publică Botoşani va emite avizul pentru modificarea capacităţii de investigaţii şi tratament şi a resurselor umane disponibile la nivelul judeţului Botoşani şi va face demersurile necesare către Ministerul Sănătăţii pentru includerea pe listă a unităţii sanitare menţionate", se arată în hotărârea CJSU.

Rata de infectare cu COVID-19 la nivelul judeţului Botoşani a fost, vineri, de 0,54 cazuri la 1.000 de locuitori, informează Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.