Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Spitalul de la Săpoca, CĂLCAT de anchetatori: poliția a deschis DOSAR PENAL după evadarea pacientului care ulterior s-a sinucis

digi24.ro
spital sapoca

Este anchetă penală la Buzău, după ce tânărul periculos internat în Spitalul de Neuropsihiatrie și pentru măsuri de siguranță Săpoca, a reușit să evadeze și a fost găsit mort. Anchetatorii vor să stabilească dacă sunt „vulnerabilități” în spital, după noul incident petrecut aici în doar câteva luni.

Surse judiciare au declarat, marți, corespondentului MEDIAFAX, că în cazul tânărului din Prahova, care a fost internat la Spitalul din Săpoca după ce a încercat să își omoare părinții, a fost deschis un dosar penal și se fac cercetări pentru ucidere din culpă.

Citește și: S-AU AFLAT SUMELE: Ce pensii speciale vor încasa primarii și aleșii județeni din 2020

Primele ipoteze arată că pacientul, internat în Secția Ojasca din cadrul Spitalului de Neuropsihiatrie și pentru măsuri de siguranță Sapoca, a sărit un gard și astfel a reușit să evadeze.

Anchetatorii urmează să stabilească exact cum s-a petrecut acest lucru având în vedere că gardul unității spitalicești este înalt.

Totodată, au precizat sursele citate, vor fi vizionate imagini de pe camere de supraveghere și vor fi audiate mai multe persoane.

Oamenii legii vor să stabilească în ce context a reușit tânărul să evadeze și dacă în cadrul unității medicale există „vulnerabilități”.

Tânărul care a evadat, luni, din Spitalul de Neuropsihiatrie și pentru măsuri de siguranță Sapoca a încercat să-și omoare părinții, în luna octombrie, acesta fiind și motivul pentru care era internat. Acesta și-a înjunghiat părinții, în urma unui scandal.

La același spital, în vară, un bărbat de 38 de ani a atacat cu un stativ 13 pacienţi, dintre care 7 au murit.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.