Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Spitalul de Urgenţă din Bârlad a raportat primul pacient vindecat de COVID-19

Europa FM
doctor medic spital

Reprezentanţii Spitalului municipal de Urgenţă "Elena Beldiman" din Bârlad, desemnat unitate suport în tratarea pacienţilor infectaţi cu noul coronavirus, au anunţat, joi, primul caz de COVID-19 vindecat şi externat, potrivit Agerpres.

Citește și: VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 41: Lumina din caracatiță!

"Momentul de bucurie de astăzi este legat de succesul echipei medicale din Secţia de Boli Infecţioase a spitalului nostru! Avem primul pacient vindecat externat de COVID-19. Este vorba despre o femeie de 60 ani care a fost internată în spitalul nostru 18 zile. Ultimele două rezultate ale testelor realizate au fost negative, iar conform definiţiei de caz, pacienta este considerată vindecată, starea de sănătate fiind bună. Aceasta a fost transportată cu ambulanţa în localitatea de domiciliu. Îi mulţumim doamnei că a colaborat cu personalul medical şi a ascultat sfaturile medicilor şi adresăm felicitări tuturor cadrelor medicale", au transmis într-un comunicat de presă reprezentanţii unităţii spitaliceşti.

Potrivit Direcţiei de Sănătate Publică, la nivelul judeţului Vaslui sunt confirmate 54 de cazuri de infectare cu noul coronavirus, iar până la această dată în judeţ au fost raportate două decese cauzate de COVID-19.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.