Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Spitalul de Urgenţă din Bârlad, redeschis parţial şi pentru pacienţii non-COVID

Twitter
coronavirus

Spitalul municipal de Urgenţă "Elena Beldiman" din Bârlad, desemnat unitate suport COVID-19 la sfârşitul lunii martie, va fi redeschis parţial şi pentru pacienţii care suferă de alte afecţiuni, au informat, joi, reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Vaslui potrivit Agerpres.

Potrivit autorităţilor sanitare, vor fi asigurate urgenţele medicale, fiind redeschis Compartimentul de Primiri Urgenţe şi se va relua activitatea din blocul operator.

"Spitalul a fost redeschis parţial. Deocamdată, nu se deschid secţiile de Pediatrie şi Boli Infecţioase, care rămân pentru pacienţii COVID-19", a precizat, pentru AGERPRES, directorul executiv al DSP Vaslui.

Potrivit raportărilor din ultimele zile, în Spitalul de Urgenţă "Elena Beldiman" Bârlad erau internaţi 12 pacienţi cu COVID-19.

Mai multe persoane, printre care şi politicieni, au lansat, în ultimul timp, apeluri în mediul online privind redeschiderea Spitalului municipal de Urgenţă "Elena Beldiman" Bârlad pentru toţi bolnavii, invocând faptul că pacienţii din Bârlad şi din zonele limitrofe care nu sunt sunt infectaţi cu noul coronavirus sunt nevoiţi să meargă inclusiv pentru urgenţe la spitale din Vaslui şi Iaşi, în timp ce spitalul suport COVID-19 este aproape gol.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.