Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Spitalul Județean de Urgență Deva are una dintre cele mai moderne UPU din țară: Ce a anunțat președintele CJ Hunedoara, Nistor Laurențiu

spitale

Spitalul Județean de Urgență Deva are una dintre cele mai moderne UPU din țară: Ce a anunțat președintele CJ Hunedoara, Nistor Laurențiu

Spitalul Județean de Urgență Deva are, de astăzi, una dintre cele mai moderne Unități de Primiri Urgențe din țară, anunță președintele Consiliului Județean Hunedoara, Nistor Laurențiu.

Modernizarea, extinderea și dotarea UPU a costat 10 milioane de lei, proiectul fiind finanțat prin Programul Operațional Regional 2014 – 2020 și bugetul propriu al Consiliului Județean Hunedoara.

Spațiul destinat UPU Deva a fost modernizat, extins, reorganizat și organizat astfel încât să poată fi asigurată activitatea medicală de urgență în condiții optime și de eficiență maximă.

„Există o zonă de triaj, cameră pentru urgențe minore, cameră pentru resuscitare, spații de decontaminare, cabinet pentru urgențe ortopedice, spații pentru monitorizare pacienți. Există un spațiu destinat urgențelor pediatrice, dotat cu circuit separat, dar și cabinete pentru personalul medical. Totodată, am derulat și un proiect de extindere și etajare corp extins UPU Deva, având ca destinație spații de birouri pentru administrația spitalului. Acest proiect, în valoare de peste 6,5 milioane de lei, a fost finanțat integral din bugetul propriu al CJ Hunedoara”, adaugă Nistor Laurențiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.