Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Spitalul Judeţean de Urgenţă Sf. Pantelimon din Focşani funcţionează cu un deficit major de medici în plină pandemie

Facebook
medic doctor spital

Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) "Sf. Pantelimon" din Focşani funcţionează cu un deficit major de medici în plină pandemie de COVID-19, iar secţia ATI se confruntă cu problema numărului mic de paturi, a informat, miercuri, Prefectura Vrancea, potrivit Agerpres.

"Spitalul judeţean funcţionează cu un deficit major de medici în plină pandemie de COVID-19, cea mai afectată secţie fiind cea de ATI, unde numărul persoanelor infectate cu noul coronavirus creşte semnificativ. Secţia de anestezie şi terapie intensivă întâmpină şi problema numărului mic de paturi. Fiecare loc care se eliberează este ocupat în câteva minute sau în câteva ore, aglomerarea spitalului fiind imediată", se arată într-un comunicat al Prefecturii Vrancea.

Citește și: S-a găsit soluția! Cum ar putea dispărea virusul în doar trei minute

Potrivit instituţiei, se are în vedere rezolvarea lipsei personalului medical din ATI prin aducerea de medici rezidenţi pe această specialitate la SJU Focşani.

Miercuri, în spitalele de la Focşani şi Adjud au fost raportaţi 125 de pacienţi internaţi, dintre care 14 la ATI, opt la Focşani şi şase la Adjud. În ultimele 24 de ore, două persoane au decedat din cauze COVID-19, iar de la începutul pandemiei până în prezent, numărul persoanelor decedate a ajuns la 156.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.