Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Spitalul Sfântul Sava internează pacienți care au suferit intervenții chirurgicale și necesită recuperare medicală sau îngrijiri paliative

Spitalul Sfântul Sava
Spitalul Sfantul Sava
  • Spitalul Sfântul Sava are 118 paturi autorizate și 4 ambulanțe, din care una tip C

Pacienții care au suferit intervenții chirurgicale, indiferent de complexitate, nu pot rămâne mult timp în spitalele publice, drept pentru care cei mai mulți dintre ei sunt nevoiți să meargă acasă, chiar dacă starea lor de sănătate este departe de a fi considerată recuperată.

Spitalul Sfântul Sava de Recuperare Medicală și Îngrijiri Paliative primește astfel de pacienți, cu internare în saloane cu 2 sau 3 paturi, în condiții excelente, asemănătoare hotelurilor de 4*, cu 3 mese pe zi, preparate în bucătăria proprie și cu respectarea regimului prescris pentru patologii diverse.

content-image

Spitalul Sfântul Sava pune la dispoziția pacienților internați programe complexe de kinetoterapie și fizioterapie individualizate, desfășurate într-un cadru medical specializat, multidisciplinar, folosind peste 100 de echipamente de ultimă generație. De curând, pe lângă cele trei ambulanțe care îl deserveau, centrul medical a achiziționat o a treia utilitară, de tip C, care poate interveni în situații de urgență majoră, având echipamente necesare în operațiunile de resuscitare, precum și echipaj medical specializat. De asemenea, Spitalul Sfântul Sava pregătește o secție ATI cu 18 paturi, ce urmează să fie funcțională în scurt timp.

Echipa medicală completă și consistentă, formată din 8 medici specialiști, 30 de kinetoterapeuți și fizioterapeuți, 30 de asistenți medicali și 48 de infirmiere, care deservesc 118 paturi autorizate, face posibilă acordarea unei atenții deosebite fiecărui pacient în parte. Datorită competenței acestei echipe, Spitalul Sfântul Sava înregistrează rezultate remarcabile în recuperarea medicală a unor pacienți internați cu deficiențe severe de mobilitate și care, după o perioadă mai scurtă sau mai lungă de timp, în funcție de gravitatea patologiei, au plecat pe propriile picioare acasă.

content-image

Aici pot fi tratate și supravegheate medical diverse afecțiuni, precum accidente vasculare, accidente de muncă sau de circulație care se soldează cu imobilitate severă sau mai puțin severă, fracturi, afecțiuni vertebrale, artroze, hernii de disc, îngrijiri paliative, îngrijiri oncologie, recuperare respiratorie post-operatorii sau post COVID, indiferent cât de gravă este starea pacientului sau oricât de rezervată ar fi evoluția pozitivă a acesteia, la externarea de după o intervenție chirurgicală.

Important de menționat este faptul că centrul medical nu a înregistrat niciun caz de COVID de la începutul pandemiei, fiecare pacient fiind testat înainte de internare, precum și la externare.

content-image

La Spitalul Sfântul Sava, regula de la care nu se abate niciunul dintre angajați este de a îngriji pacienții ca pe membrii propriei familii. De aceea, la Spitalul Sfântul Sava nu te simți al nimănui, oricât de greu ți-ar fi să faci ceva de unul singur.

Date de contact ale Spitalului Sfântul Sava:

0724.021.090 | 0724.338.881

contact@spitalulsfantulsava.ro

https://spitalulsfantulsava.ro/

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.