Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sporting Lisabona şi Benfica, învingătoare în campionatul Portugaliei

looksport.ro
Benfica Lisabona

Echipele Sporting Lisabona şi Benfica Lisabona şi-au continuat duelul de la distanţă pentru titlul de campioană a Portugaliei, ambele reuşind să obţină victorii la limită vineri seară, în etapa a 27-a a sezonului.

 

Sporting Lisabona, liderul clasamentului, a învins în deplasare, cu 2-1, formaţia Estrela Amadora, prin golurile marcate de Paulinho (23) şi Nuno Santos (40), după ce gazdele reuşiseră deschiderea scorului prin argentinianul Leonel Bucca (16), aflat la prima sa reuşită pentru Estrela.

În urma acestui succes, Sporting şi-a păstrat avansul de un punct în clasament faţă de Benfica Lisabona, ocupanta locului secund, care a suferit vineri pentru a se impune pe propriul stadion, cu 1-0, în faţa codaşei GD Chaves, potrivit Agerpres.

Unicul gol al întâlnirii a fost marcat în minutul 68 de Joao Neves, din pasa campionului mondial argentinian Angel din Maria.

Tot vineri, echipa FC Famalicao a dispus 2-1 în deplasare de formaţi Gil Vicente, graţie reuşitelor lui Jhonder Cadiz (45+4 - penalty) şi Chiquinho (68). Pentru gazde a punctat Murilo (72). Mijlocaşul Alex Dobre nu a făcut parte din lotul lui Famalicao la acest meci.

FC Porto, ocupanta locului 3 în clasament, la distanţă de nouă puncte faţă de Benfica, va juca sâmbătă în deplasare cu GD Estoril.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.