Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sportivi români, la luptă pentru calificarea la Jocurile Olimpice de la Paris

prosport.ro
lupte femei

În perioada 5-7 aprilie, componenții loturilor de lupte feminin și masculin ale României vor participa la turneul preolimpic european de la Baku.

Pentru a se califica la Jocurile Olimpice de la Paris, sportivii români au nevoie clasări pe primele două locuri în turneul preolimpic de la Baku, potrivit Agerpres.

Sportivii care nu se vor califica la JO de la Paris în urma competiției din Azerbaidjan vor mai avea șansa să o facă în cadrul turneului mondial de calificare de la Istanbul, care se va desfășura între 9 și 12 mai, arată Agenția Națională pentru Sport pe pagina sa de Facebook.

La Baku România va fi reprezentată de 14 sportivi. La lupte greco-romane: Răzvan Arnăut (60 kg), Mihai Mihuț (67 kg), Ilie Cojocari (77 kg), Nicu Ojog (87 kg), Alin Alexuc (130 kg). Lupte feminin: Ana Maria Pîrvu (50 kg), Andreea Beatrice Ana (53 kg), Kateryna Zydachevska (57 kg), Kriszta Incze (62 kg), Alexandra Anghel (68 kg), Cătălina Axente (76 kg). Lupte libere: Răzvan Kovacs (57 kg), Ștefan Coman (65 kg), Zurab Kapraev (74 kg).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.