Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sportivii români s-au întors de la Rio: Cum au explicat rezultatele proaste

beinsports.com
rio jo

Primii sportivi români au revenit la București, vineri după-amiază, de la Jocurile Olimpice de vară, ediția 2016, găzduite de orașul brazilian Rio de Janeiro. Vineri au sosit halterofilii, jucătorii de tenis de masă și o parte dintre luptători. Halterofilul Gabriel Sîncrăian, medaliat cu bronz la categoria 85 kg, a declarat: "Această medalie înseamnă totul pentru mine. M-am pregătit intens și am reușit să obțin ceea ce mi-am dorit. Experiența participării la Olimpiada din Brazilia a fost deosebit de interesantă. Nu știu ce voi face în continuare. Să ne gândim că mai sunt câteva zile până la închiderea oficială a JO".

La Jocurile de vară de la Rio, care au loc în plină iarnă australă, participă peste 10.500 de sportivi, din 206 țări, printre care și România cu o delegație de 96 de sportivi și 7 rezerve, la 15 sporturi. Sportivii se întrec la 28 de discipline sportive, în 306 probe, marea competiție polisportivă urmând să se încheie în data de 21 august. Sporturi care au fost (re)introduse la această ediție sunt rugby-ul, cu varianta sa în 7, și golful.

România are până acum un bilanț de patru medalii cucerite la Rio, aurul echipei feminine de spadă, argintul obținut de tenismenii Florin Mergea și Horia Tecău la dublu masculin, bronzul luat de Gabriel Sîncrăian la haltere (cat. 85 kg) și cel cucerit de canotoarele de la 8+1, anunţă Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.