Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sportivul Ian Matos a murit la doar 32 de ani: a fost component al echipei Braziliei la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro din 2016

basilica.ro
lumanare mana credinta maini

Săritorul în apă Ian Matos, component al echipei Braziliei la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro din 2016, a încetat din viaţă marţi la doar 32 de ani, în urma unei infecţii pulmonare, au anunţat surse sportive, citate de agenţia EFE, arată Agerpres.

Comitetul Olimpic Brazilian (COB) a anunţat decesul sportivului într-un mesaj pe Twitter în care îşi exprimă "profunda tristeţe" pentru "moartea prematură a săritorului olimpic de la trambulină".

Matos se afla internat din 30 octombrie într-un spital din Ilha Governador, Rio de Janeiro, pentru o infecţie în gât, dar starea s-a complicat cu o infecţie pulmonară care a dus la deces.

Sportivul născut în oraşul Muana, din nordul Amazonului, fost scafandru, a concurat în probele de sărituri de la trambulina de 3 m la Jocurile Panamericane din Brazilia (2010, 2014) şi la Jocurile Panamericane de la Guadalajara (2011), Toronto (2015) şi Lima (2019).

De asemenea, el a concurat la Campionatele Mondiale de nataţie de la Kazan (Rusia, 2015) şi Budapesta (2017), precum şi la Jocurile Olimpice din 2016.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.